Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
Bezetting orkest Bezetting orkest
Dirigent Dirigent
Laif! Laif!
Info Info
Agenda Agenda
Nieuws Nieuws
Contact Contact
You Tube You Tube
Muziekvereniging "In Corpore"

Afscheid Miranda Wolters

In Corpore neemt afscheid van dirigent Miranda Wolters

Maandag 12 juni kwam na een periode van ruim 7 jaar een eind aan de samenwerking tussen In Corpore en haar dirigent Miranda Wolters. Vanaf 2010 zwaaide ze de scepter over het orkest, aan een zeer succesvolle periode is een eind gekomen.

Miranda en haar man Albert waren de speciaal genodigden op de afscheidsreceptie. Leden en ere-leden verrasten haar men een bijzondere avond. In de toespraak van de voorzitter werd haar enthousiaste en tomeloze inzet geroemd. Ook de vele goede resultaten en mooie concerten passeerden de revue: 2x een eerste prijs op een podiumconcours en 2x een tweede prijs op het Gouden Spiker Festival in Ureterp. Verder de geweldige Herfstconcerten met Linda Wagemakers, Diep Triest, Erwin de Vries en Wia Buze. Samen met het prachtige bevrijdingsconcert van twee jaar geleden, leveren al deze hoogtepunten Miranda een indrukwekkende palmares op.

Als dank voor dit mooie hoofdstuk van het boek In Corpore werd Miranda benoemd tot Ere-dirigent van de vereniging. Daarbij nog een prachtig fotoboek, een plakboek van de leden en een mooi aandenken werd de dirigent op een waardige manier beloond. In haar dankwoord dankte ze In Corpore voor de prettige samenwerking, waarbij elk lid nog een persoonlijke noot van haar mocht ontvangen.

Als klap op de vuurpijl kwam de bekende Groninger zanger Erwin de Vries nog langs om Miranda nog te voorzien voor een spoedcursus Gronings. Uiteraard mocht hij niet ontbreken: “Blief met de poot’n van mien poedie!” werd door iedereen dan ook hard meegezongen.

Het was een onvergetelijke avond, een waardig eind van een onvergetelijke periode!

You must update your Flash player.

Click here to update your Flash player.