Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
Bezetting orkest Bezetting orkest
Dirigent Dirigent
Laif! Laif!
Info Info
Agenda Agenda
Nieuws Nieuws
Contact Contact
You Tube You Tube
Muziekvereniging "In Corpore"

Concert met Wia Buze groot succes

“Feest in ’t dörp” met In Corpore en Wia Buze

Zaterdag 22 oktober jl was sporthal Weerland omgetoverd tot een ware concertzaal voor het jaarlijks Herfstconcert van muziekvereniging In Corpore. Voor deze speciale gelegenheid was de Groninger zangeres Wia Buze uitgenodigd. Voor weer een volle zaal schotelden zowel de Melody Percussion Band als het Fanfareorkest van In Corpore het publiek een gevarieerd programma voor, uiteraard met diverse nummers ter begeleiding van Wia Buze.

Het fanfareorkest, onder leiding van Miranda Wolters, opende het concert met het werk “Lake of the Moon”, een meeslepend muziekstuk die ook zal worden opgevoerd op het voorjaarsconcours in Drachten op 4 maart 2017. Ook “The Beatles” en “Une Belle Histoire” passeerden de revue.
De Melody Percussion Band, voor deze gelegenheid onder leiding van Theo van Kruistum, bracht eveneens populaire muziek ten gehore: wat te denken van “The eve of the war”, “Umbrella” en “La Bamba”.

Wia Buze deed uiteraard ook een muzikaal duit in het zakje, met o.a. het nummer “Mag ik dan bie die?” van haar nieuwe CD “Thoes”. Ook mochten nummers als “De Roos”, “Ik kom van Ziel” en “Feest in ’t dörp” niet ontbreken. De succesvolle avond werd afgesloten op toepasselijke wijze: met het nummer “Beste mor weer!”.

Muziekvereniging In Corpore mag weer terugkijken op een mooie avond, met dank aan het vele publiek, een bijdrage uit het dorpsbudget en de vele vrijwilligers die het weer tot een groot succes hebben gemaakt!

You must update your Flash player.

Click here to update your Flash player.

foto: Gert Roelfszema