Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
Bezetting orkest Bezetting orkest
Dirigent Dirigent
Laif! Laif!
Info Info
Agenda Agenda
Nieuws Nieuws
Contact Contact
You Tube You Tube
Muziekvereniging "In Corpore"

Herfstconcert met Alex Vissering

Het blijft een mooie traditie die ook dit jaar zal worden voortgezet: het Herfstconcert van muziekvereniging In Corpore. Dit jaar is dit concert op zaterdag 2 november in Sporthal Weerland in Wagenborgen. In Corpore is reeds een tijd bezig met de nodige voorbereidingen, zowel muzikaal als organisatorisch. Het repertoire wordt elke maandagavond stevig gerepeteerd. Ondertussen is de organisatie druk bezig om alles weer rond te krijgen.

Wederom gaat In Corpore een mooie combinatie aan. Niemand minder dan Alex Vissering zal namelijk zijn medewerking aan het concert verlenen.
Alex Vissering is tekstschrijver, liedjesmaker, zanger, hobbyfotograaf en groot natuurliefhebber Alex speelde vanaf zijn 15e jaar in verschillende bandjes. Hij zingt voornamelijk in het Gronings en maakte deel uit van de groepen Törf, Woody Wiss, Nameless, Hollywood Horseshit, Vrizze Wichter en Fisherman’s Ring.Naast het optreden als zanger en het maken van vele cd’s was Alex 17 jaar actief als presentator van RTV Noord. In het seizoen 1998-1999 presenteerde hij het radioprogramma De 53ste breedtegraad en in 2003-2004 een rubriek in het tv-programma TV Grunnen. Hij was samen met Okkie Smit de presentator van het succesvolle live-zondagochtendprogramma Noordmannen. Op 29 maart 2015 is hij daarmee gestopt vanwege zijn muziekoptredens met o.a. de Troebadoers. In de periode 2011-2012 presenteerde Alex dagelijks de TV-serie Pronkjewailtjes op TV Noord. In 2007 werd Alex bekroond met de Gebroeders Hesse Penning en in 2010 met de K. ter Laan Prijs voor zijn verdiensten op het gebied van de Groninger taal en cultuur.
Alex zal uiteraard door het orkest begeleid worden. Het belooft wederom een sfeervolle, gezellige en muzikale avond te worden.

Het concert is op zaterdag 2 november in Sporthal Weerland te Wagenborgen. Entree € 7,50, jeugd t/m 12 jaar gratis. Aanvang 20.00uur.

Kaarten zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar bij Spar Kappen en Bloemenhuis Vita Nova in Wagenborgen.