Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
Bezetting orkest Bezetting orkest
Dirigent Dirigent
Laif! Laif!
Info Info
Agenda Agenda
Nieuws Nieuws
Contact Contact
You Tube You Tube
Muziekvereniging "In Corpore"

Jubileumconcert

Muziekvereniging In Corpore samen met Erwin de Vries

“Nije Mörn”

Muziekvereniging “In Corpore” uit Wagenborgen is al sinds de oprichting in 1970 een springlevende en actieve vereniging. Dit 45-jarig jubileum viert de vereniging met een Jubileumconcert mmv de bekende Groninger zanger Erwin de Vries.

Erwin de Vries, op en top Groninger, treedt inmiddels meer dan 20 jaar op met zijn Groningstalige liedjes. De Groningse tekstschrijver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Veel liedjes heeft hij al op zijn naam staan waaruit 7 albums voortvloeiden. Daarnaast kwamen ook 2 DVD’s uit van zijn succesvolle theaterprogramma’s Aigenhaimer en Dichter in mie. Vaak speelt hij samen met zijn gitarist en toetsenist of met hele band. Maar ook de samenwerking met bijvoorbeeld het Noord Nederlands Orkest, Strijkorkesten of Guido’s Orchestra brengen altijd iets bijzonders. En nu dus met muziekvereniging “In Corpore”. De liedjes van deze singer/songwriter zijn rauw, puur en eerlijk. Heel direct, mooi, persoonlijk, zo nu en dan absurd, maar altijd met een boodschap.

Het concert heeft als titel “Nije Mörn”, wat verwijst naar de titel van het gelijknamige lied, geschreven door Erwin de Vries in het kader van het afscheid van psychiatrisch ziekenhuis “Groot Bronswijk”. Uiteraard zal dit lied niet in het programma ontbreken.
“In Corpore” heeft reeds behoorlijk wat ervaring met het organiseren van concerten met een verrassende programmering. Zo waren er reeds concerten met de bekende musicalster Linda Wagenmakers en de Groninger smartlappenband “DiepTriest”. Ook het Bevrijdingsconcert in mei, was een groot succes.