Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
Bezetting orkest Bezetting orkest
Dirigent Dirigent
Laif! Laif!
Info Info
Agenda Agenda
Nieuws Nieuws
Contact Contact
You Tube You Tube
Muziekvereniging "In Corpore"

Kerstshow

Zoals u eerder heeft kunnen lezen zal muziekvereniging In Corpore dit jaar met iets compleet nieuws komen: een wervelende familie kerstshow van Muziekvereniging In Corpore, gepresenteerd en gezongen door Margriet Eshuijs & Maarten Peters en de Kerstkids.

Margriet Eshuis is beroemd geworden met haar hits “House for Sale” en “Black Pearl”, beide terug te vinden in de Top 2000. Ze was jaren de zangeres van de band “Lucifer”. Ook is ze bekend van verschillende tvoptredens. Zo zat ze in de jury bij de Kinder Playbackshow van Henny Huisman.

Maarten Peters is een muzikale duizendpoot met de hit “White Horses in the Snow” op zijn conto. Naast veel eigen werk, is hij ook een aantal jaren gitarist in de Frank Boeijen Groep geweest.

In Corpore neemt u mee op een reis door de mooie tijd rond Kerst. Muziek neemt natuurlijk een grote plaats in. Zo zullen Margriet en Maarten, samen met In Corpore, de echte klassiekers gaan zingen. Daarnaast is er echter ook ruimte voor swingende big band kerstmuziek.
Naast muziek zal de avond bol staan van allerlei andere leuke acts en verrassingen. Het zou zonde zijn om nu alles al te verklappen, maar dat het een feest voor de hele familie gaat worden staat vast. Margriet en Maarten zullen, ook samen met het publiek, zorgen voor veel humor, sfeer en muzikaliteit.

De Kerstshow vindt plaats op zaterdag 16 december, aanvang 19.30 uur in Sporthal Weerland te Wagenborgen.
Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan. De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Spar en Bloemenhuis Vita Nova. Ze zijn €10,00 per stuk (aan de zaal €12,50).