Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
Bezetting orkest Bezetting orkest
Dirigent Dirigent
Laif! Laif!
Info Info
Agenda Agenda
Nieuws Nieuws
Contact Contact
You Tube You Tube
Muziekvereniging "In Corpore"

LAIF! in Schouwburg Groningen

Laif! samen met Vrouw Holland
Woensdag 2 mei was wel een heel bijzonder moment voor Laif!, de streetband van muziekverenging In Corpore. Laif! was namelijk uitgenodigd om het afscheidsconcert van Vrouw Holland luister bij te zetten. Plaats van handeling was de Stadsschouwburg in Groningen.

In hun jubileumshow ‘20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam’ keek Vrouw Holland terug op twintig jaar kleedkamerhumor. Vocaal ijzersterk lieten ze een nieuw licht schijnen op klassiekers als ‘Blauw plek’ en ‘Mis je me dan nog’. In deze hilarische show natuurlijk ook acts als ‘Tietenpoppenkast’ en ‘Bouwvakkers’. Kortom: Vrouw Holland bleek rijper, sterker, dikker, maar geen cent wijzer. Marieke Klooster (dochter van oud I.C.-dirigent Geert Jan Klooster), Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken namen elkaar, zichzelf en het publiek bruut op de hak. Pianist Reinout Douma, 20 jaar virtuozer geworden, begeleidde deze gestoorde diva’s onverstoorbaar.

Laif! was speciaal uitgenodigd voor het begeleiden van het stuk “Groningen”, een waardig afscheid van deze 3 cabaretières. Een prachtige ervaring op een prachtige locatie, uitverkocht tot op de laatste plaats!