Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
Bezetting orkest Bezetting orkest
Dirigent Dirigent
Laif! Laif!
Info Info
Agenda Agenda
Nieuws Nieuws
Contact Contact
You Tube You Tube
Muziekvereniging "In Corpore"

Reünie IC

Reünie muziekvereniging “In Corpore” Wagenborgen

Volgend jaar is het 50 jaar geleden dat muziekvereniging “In Corpore” uit Wagenborgen is opgericht. Dit volgde na een fusie van de 2 plaatselijke muziekverenigingen “Ons Genoegen” en “Laus Deo”.

Het 50 jarig jubileum wil de vereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo is er volgend jaar een bevrijdingsconcert en een spetterend jubileumconcert gepland. Onderdeel van het feestelijk jaar is ook een reünie voor oud-leden. Deze wordt gehouden op zaterdag 11 januari 2020 in het clubgebouw “ ’t Schoultje” aan de Kokslaan 5 te Wagenborgen.

Het belooft een gezellige middag te worden, waarbij o.a. aan de hand van veel foto- en beeldmateriaal oude herinneringen kunnen worden opgehaald. Uiteraard is het mogelijk om ook nog eens op een muziekinstrument te spelen. Het doel is zelfs een gezamenlijk muziekstuk door en met reünisten op te voeren. De reünie wordt afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.

Wilt u/wil jij bij de reünie aanwezig te zijn en oud-leden van “In Corpore” te ontmoeten? Meld u/je dan aan via de mail reunie-incorpore@hotmail.com of via telefoonnummer 0598 399630 . Dit kan tot 1 november a.s. Zie voor verdere info: www.incorpore.nl.