Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
MPB MPB
Laif! Laif!
Info Info
Agenda 2018 Agenda 2018
Nieuws Nieuws
Contact Contact
Muziekvereniging "In Corpore"

Concert met Wia Buze

Muziekvereniging In Corpore samen met Wia Buze“Beste Mor Weer”

22 Oktober 2016


Muziekvereniging “In Corpore” uit Wagenborgen is al sinds de oprichting in 1970 een springlevende en actieve vereniging. Dit jaar wil de vereniging daar uiting aan geven door een concert samen met de bekende Groninger zangeres Wia Buze te organiseren.

Wia Buze, op en top Groningse, treedt inmiddels meer dan 30 jaar op met haar Groningstalige maar zeker ook Nederlandstalige liedjes. Eigenlijk is maar weinig introductie nodig, want wie kent Wia nu niet.
Ze heeft meegedaan aan talloze talentenshows en treedt regelmatig op voor uitverkochte zalen.
Daarnaast maakt ze deel uit van het vaste repertoire van RTV Noord. Maar ook in de rest van Nederland krijgt ze veel waardering voor haar mooie liedjes, steevast geproduceerd door haar producer Jur Eckhardt.
Door haar prachtige stem en haar nuchtere persoonlijkheid heeft ze een vaste schare fans opgebouwd. Een eigen fanclub ontbreekt niet.

Het concert heeft als titel “Beste Mor Weer”, wat verwijst naar de titel van het gelijknamige lied wat tijdens het concert niet zal ontbreken. Daarnaast zal Wia, samen met “In Corpore”, het publiek op nog veel meer bekende nummers gaan trakteren.

“In Corpore” heeft reeds behoorlijk wat ervaring met het organiseren van concerten met een verrassende programmering. Zo waren er reeds concerten met de bekende musicalster Linda Wagenmakers, de Groninger smartlappenband “DiepTriest” en Erwin de Vries.

Toegang € 8,00 en € 6,00 voor donateurs, kinderen t/m 12 jaar gratis.
Aanvang 19:30 uur, zaal open 19:00 uur