Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
MPB MPB
Laif! Laif!
Info Info
Agenda 2018 Agenda 2018
Nieuws Nieuws
Contact Contact
Muziekvereniging "In Corpore"

Jubilarissen

Trouwe leden bij In Corpore gehuldigd

De 1e repetitie van het nieuwe jaar is bij muziekvereniging In Corpore traditioneel ook de avond van de nieuwjaarsbijeenkomst. Omdat op 4 januari de repetitie vanwege de ijzel was uitgevallen, was maandag 11 januari toch nog even kort de gelegenheid om stil te staan bij het jaar 2015, het zeer succesvolle jubileumjaar van In Corpore.

Het Jubileumconcert met Erwin de Vries ligt nog menigeen vers in het geheugen: een fantastische avond met veel publiek, mooie muziek en de prachtige vertolking van “Nije Mörn”. In het voorjaar werd, eveneens onder grote publieke belangstelling, het Bevrijdingsconcert gehouden. Ook een hoogtepunt was de grote oogst van onze donateursactie: maar liefst 80 nieuwe donateurs mochten wij bijschrijven!

Bijzonder trots zijn wij ook op onze trouwe leden. Op maandag 11 januari mochten we 2 leden huldigen, in dit geval voor hun 40 jarig lidmaatschap: Wilma Brons en Zwier Haan. Beiden vormen al jaren lang onderdeel van de Melody Percussion Band. Wilma bespeelt de marimba, Zwier de grote trom.

Ter gelegenheid van zijn 25 jarig lidmaatschap werd Wiemer Brons op maandag 18 januari gehuldigd. Wiemer heeft in al die jaren vele instrumenten bij In Corpore bespeeld, maar bespeelt nu toch wel zijn favoriete instrument: de euphonium.

Het zal menigeen ontgaan zijn, maar het bestuur probeerde al bijna 1 jaar Wiemer te huldigen, hetgeen de vereniging al diverse bosjes bloemen heeft gekost. Weg gegooid hebben we ze natuurlijk niet, zo kon het dus voorkomen dat iemand spontaan (ahum..) een bosje bloemen van de vereniging kreeg.

Het behoeft natuurlijk geen verdere toelichting, maar het bestuur is bijzonder trots op zijn leden en hun verbondenheid met de vereniging!

Wiemer Brons

Zwier en Wilma