Algemeen Algemeen
Orkest Orkest
MPB MPB
Laif! Laif!
Info Info
Agenda 2018 Agenda 2018
Nieuws Nieuws
Contact Contact
Muziekvereniging "In Corpore"

Triple concert

TRIPLE CONCERT ZATERDAG 2 APRIL

Na een geslaagd Bevrijdingsconcert en een volle sporthal tijdens het concert met Erwin de Vries, heeft muziekvereniging “In Corpore” wederom een nieuw evenement op de agenda staan.
Het orkest gaat terug naar de basis van de hedendaagse blaasmuziek en doet dat samen met twee andere orkesten. Naast het orkest van “In Corpore” zal het harmonie orkest “Eendracht” uit Assen en het fanfare orkest “Irene” uit Nieuweroord te beluisteren zijn tijdens een gezamenlijk concert. Ieder orkest zal een eigen programma ten gehore brengen.
Het concert zal een goede afspiegeling zijn van wat er momenteel in de hedendaagse blaasmuziek te beleven valt. Het programma is licht van karakter. Wel is het programma zo samengesteld dat alle secties van het orkest naar voren zullen komen, om zo de verschillende facetten van de orkesten naar voren te laten komen.
In totaal zullen ruim honderd muzikanten laten horen waarom ze zo’n plezier hebben in het maken van muziek. Voor de muzikanten is het altijd een feestje om samen een concert te geven. Wilt u dus eens in een ontspannen sfeer hier van meegenieten, kom dan op zaterdag 2 april naar de Gereformeerde kerk in Wagenborgen.

Het concert begint om 19.30 uur, entree is € 3,50.